Na een smaakvolle gerookte roodbaars gisteren hebben we de smaak te pakken dus de twee zalm mootjes uit de koelkast gesnuffeld en klaar gemaakt voor een rooksessie..
Eerst pekelen en 1.5h in de koeling.
Dan ff afspoelen en droogdeppen.
Ondertussen de BBQ op ~100c gebracht (was wat door geschoten maar na 30min met bodem beluchting dicht vlot weer rond de 100).
Rookpallets in een aluminium jasje op de kooltjes.
Nu wachten op een core temp van 50-55c en smikkelen maar...
Onze puntneus vind de BBQ ook lekker warm en is daar niet weg te slaan ;-)
Sent from my BV7000 PRO using Tapatalk
Eerst pekelen en 1.5h in de koeling.
Dan ff afspoelen en droogdeppen.
Ondertussen de BBQ op ~100c gebracht (was wat door geschoten maar na 30min met bodem beluchting dicht vlot weer rond de 100).
Rookpallets in een aluminium jasje op de kooltjes.
Nu wachten op een core temp van 50-55c en smikkelen maar...
Onze puntneus vind de BBQ ook lekker warm en is daar niet weg te slaan ;-)






Sent from my BV7000 PRO using Tapatalk