- Berichten
- 217
Hi,
Hier kreeg ik inspiratie om zelf een makreel te roken, ze waren bij de Hanos in de aanbieding, gelijk maar eens meegenomen. Bleek dat ze compleet waren met ingewanden, buurman even gevraagd wat ik daar mee aan moest, nog nooit een vis schoongemaakt.
Leuk om een keertje te doen, vond ze ook wel smakelijk. Een lastig punt vond ik om de Primo aan te houden op 50-55 graden en het rookhout te laten roken.
Hoewel beide kunnen, gekozen voor Beukenhout als rookhout boven de Els. doorslag gaf dat voor paling vaak beukenhout wordt gebruikt aldus google.
Hier kreeg ik inspiratie om zelf een makreel te roken, ze waren bij de Hanos in de aanbieding, gelijk maar eens meegenomen. Bleek dat ze compleet waren met ingewanden, buurman even gevraagd wat ik daar mee aan moest, nog nooit een vis schoongemaakt.
Leuk om een keertje te doen, vond ze ook wel smakelijk. Een lastig punt vond ik om de Primo aan te houden op 50-55 graden en het rookhout te laten roken.
Hoewel beide kunnen, gekozen voor Beukenhout als rookhout boven de Els. doorslag gaf dat voor paling vaak beukenhout wordt gebruikt aldus google.