- Berichten
- 44
Vandaag maar weer eens een lading kipfilet roken op mn BGE. Ik doe dat volgens het recept van noskos op BBQ-NL.com alleen gebruik ik wat meer kipfilet (2kg).
Anders is alles al op voordat er ook maar eentje in de vriezer beland
http://www.bbq-nl.com/2014/05/gerookte-kipfilet.html
Gister heb ik de pekeloplossing gemaakt en deze staat nu in de koelkast te wachten op de kipfilets.
Vanavond een update inclusief foto's..
Daar liggen ze:
Ready for the pekeloplossing voor ca 1,5 uur in de koelkast:
Ondertussen de BGE voorbereid op indirect grillen bij ca 120 graden met een paar chunkies cherrywood.
Even droogdeppen met een theedoek of wat keukenpapier
Zij zijn er klaar voor!
Indirect grillen tot een kerntemperatuur van ca 75 graden!
Het resultaat mag er wezen:
We zullen kijken of er deze keer een paar in de vriezer belanden
Ben bang van niet
Anders is alles al op voordat er ook maar eentje in de vriezer beland

http://www.bbq-nl.com/2014/05/gerookte-kipfilet.html
Gister heb ik de pekeloplossing gemaakt en deze staat nu in de koelkast te wachten op de kipfilets.
Vanavond een update inclusief foto's..
Daar liggen ze:

Ready for the pekeloplossing voor ca 1,5 uur in de koelkast:


Ondertussen de BGE voorbereid op indirect grillen bij ca 120 graden met een paar chunkies cherrywood.
Even droogdeppen met een theedoek of wat keukenpapier
Zij zijn er klaar voor!

Indirect grillen tot een kerntemperatuur van ca 75 graden!

Het resultaat mag er wezen:


We zullen kijken of er deze keer een paar in de vriezer belanden

Ben bang van niet
