Voor het eerst kipfilet gerookt.
Om te starten 2 stukjes.
In de pekel van 1 liter met 100gr zout en suiker.
Wat knoflook en peper 1 uur pekelen.
Uurtje koelkast om te drogen
De weber gevuld met starter dammers.
Beetje lastig om de te,peratuur op 125 graden te houden maar het lukte.
Na anderhalf uur roken was de kern temperatuur 75 graden dus vande bbq af gehaald.
Hij smaakte zalig..
Laatste foto is vd gebruikte rookmot. Niet zo geweldig dus.
Om te starten 2 stukjes.
In de pekel van 1 liter met 100gr zout en suiker.
Wat knoflook en peper 1 uur pekelen.
Uurtje koelkast om te drogen
De weber gevuld met starter dammers.
Beetje lastig om de te,peratuur op 125 graden te houden maar het lukte.
Na anderhalf uur roken was de kern temperatuur 75 graden dus vande bbq af gehaald.
Hij smaakte zalig..
Laatste foto is vd gebruikte rookmot. Niet zo geweldig dus.




