BasBQ
Beef en Steak

Gerookte kip nu met de foto's

 
 

Hermanusb

Kooltjesharker
Berichten
198
Voor het eerst kipfilet gerookt.
Om te starten 2 stukjes.

In de pekel van 1 liter met 100gr zout en suiker.
Wat knoflook en peper 1 uur pekelen.
Uurtje koelkast om te drogen

De weber gevuld met  starter dammers.
Beetje lastig om de te,peratuur op 125 graden te houden maar het lukte.
Na anderhalf uur roken was de kern temperatuur 75 graden dus vande bbq af gehaald.

Hij smaakte zalig..
Laatste foto is vd gebruikte rookmot.  Niet zo geweldig dus.

Grotefoto-BXGUYQ3C.jpg

Grotefoto-QSLNCKL6.jpg

Grotefoto-TPMA6YUD.jpg

Grotefoto-DYCUS4VG.jpg

Grotefoto-X4XUYG87.jpg
 
Terug
Bovenaan Onderaan