- Berichten
- 266
Dit weekend maar weer eens de voorraad broodbeleg aangevuld met een gerookte hampunt.
het stuk direct van de slager.
toch maar even een touwtje eromheen om een wat rondere vorm te krijgen
na een week in de "pekel" en 2 dagen drogen in de koelkast op de WSM met appelhout op een temp. van 90 C.
in totaal ca. 5 uur over gedaan tot een kerntemp. van 68 C.
na afkoelen ziet het er zo uit.
ligt nu in de koelkast en morgen maar eens proberen hoe hij smaakt, maar als hij smaakt zoals hij eruit ziet dan ben ik helemaal tevreden.
Als er interesse is wil ik het recept nog wel posten.
bedankt voor het kijken.
het stuk direct van de slager.

toch maar even een touwtje eromheen om een wat rondere vorm te krijgen

na een week in de "pekel" en 2 dagen drogen in de koelkast op de WSM met appelhout op een temp. van 90 C.
in totaal ca. 5 uur over gedaan tot een kerntemp. van 68 C.

na afkoelen ziet het er zo uit.

ligt nu in de koelkast en morgen maar eens proberen hoe hij smaakt, maar als hij smaakt zoals hij eruit ziet dan ben ik helemaal tevreden.
Als er interesse is wil ik het recept nog wel posten.
bedankt voor het kijken.