BasBQ
Beef en Steak

gerookte Hampunt voor op de boterham

 
 

wim

Stoker
Berichten
266
Dit weekend maar weer eens de voorraad broodbeleg aangevuld met een gerookte hampunt.
het stuk direct van de slager.
WF-2012-06-01IMG_1032.jpg


toch maar even een touwtje eromheen om een wat rondere vorm te krijgen
WF-2012-06-01IMG_1033.jpg


na een week in de "pekel" en 2 dagen drogen in de koelkast op de WSM met appelhout op een temp. van 90 C.
in totaal ca. 5 uur over gedaan tot een kerntemp. van 68 C.
WF-2012-06-10IMG_1036.jpg


na afkoelen ziet het er zo uit.
WF-2012-06-10IMG_1038.jpg


ligt nu in de koelkast en morgen maar eens proberen hoe hij smaakt, maar als hij smaakt zoals hij eruit ziet dan ben ik helemaal tevreden.

Als er interesse is wil ik het recept nog wel posten.

bedankt voor het kijken.
 
Dat ziet er heerlijk uit.
En natuurlijk willen we het recept.
 
Lijkt me heerlijk, dus graag het recept.
 
Morgen maar eest eens proeven en dan het recept posten. Wil jullie niet vergiftigen of zo.
 
ziet er heerlijk uit, ik wil het recept ook  :)
 
Mooi stukje werk, en net als de rest het recept graag.
 
Super, dat wil ik ook wel eens proberen te maken.
 
Ik wil dit ook proberen, dus plaats het recept maar.
 
Nu ik deze hampunt een aantal keren gegeten heb ben ik van mening dat deze toch een beetje aan de zoute kant is dus is er een nieuwe in de maak met de helft zout.
 
Terug
Bovenaan Onderaan