BasBQ
Beef en Steak

gerookte ham met honing mosterd van Nosmo

 
 

miep

Pitmaster
Berichten
805
Hoi allemaal,

vandaag van fricandeau een heerlijk recept van Nosmo gemaakt, heel veel dank :)
na een dagje pekelen, dagje drogen en 4 uurtjes roken was dit het resultaat.
goed gelukt, lekker mals en roze. Echt een aanrader
















 
Dat zou er hier nu ook wel in gaan....
 
mooi rose hoor
 
Het ziet er heerlijk uit Miep!
 
Lust ik!!
 
Hmmmmm, lekker.... veel te lang geleden dat ik dit gemaakt heb :-O
 
(bijna) altijd een succes, zo'n beenhammetje! Ziet er heerlijk uit!
 
Ziet er heel goed uit.. Ik heb gisteren ook een Ham gerookt op de WSM.. Maar Had niet zo'n mooi ros? resultaat.. Had dan ook geen tijd gehad om te pekelen en drogen, is dat eventueel van invloed?

Andere vraag, bij welke kern temp had je hem eraf gehaald?

Hopelijk met wat tips heb ik hem volgende keer ook mooi ros?..  :D

Linkje: http://www.bbqgenootschap.nl/forum/low-slow/gerookte-ham-met-mosterd-maple-glace/
 
Ik vond hem niet echt droog en de kerntemperatuur was 63 graden toen ging het eraf
.
 
Terug
Bovenaan Onderaan