smokert
Stoker
- Berichten
- 496
Gisteren weer eens wat anders geprobeerd namelijk Gerookte gehaktballetjes met paprikasaus een aanrader wat mij betreft!
De gehaktballen gemaakt met knoflook, rode ui, oregano en citroenrasp en daarna ballen gemaakt met ei en wat paneermeel.
De saus gemaakt met gerookte paprika's en daarbij tomatenblokjes,tomaten pure, roomboter, rode ui, knoflook en witte wijn.
Tussendoor de gehaktballen 20 minuutjes op de barbecue met wat rookhout op 225C en regelmatig omdraaien.
Hier het resultaat heerlijke gehaktballen met een rooksmaak.
En nog zelfgemaakte patat om het af te maken.

De gehaktballen gemaakt met knoflook, rode ui, oregano en citroenrasp en daarna ballen gemaakt met ei en wat paneermeel.

De saus gemaakt met gerookte paprika's en daarbij tomatenblokjes,tomaten pure, roomboter, rode ui, knoflook en witte wijn.

Tussendoor de gehaktballen 20 minuutjes op de barbecue met wat rookhout op 225C en regelmatig omdraaien.

Hier het resultaat heerlijke gehaktballen met een rooksmaak.

En nog zelfgemaakte patat om het af te maken.