- Berichten
- 123
Goedenavond,
Lekkere zomeravond dus zin om de kamado weer eens aan te steken.
Vandaag staat er gerookte en vervolgens afgegrilde dorade op het menu. Deze heb ik gevuld met rozemarijn, knoflook en limoen schijfjes. Vervolgens van binnen en buiten met een onbekende seafood rub in gesmeerd.
Eerst op 180 graden met een hand appelhout snippers gerookt en vervolgens nog even afgegrild tot een kerntemperatuur van 60 graden.
Helaas bleef bij het afgrillen het huidje plakken, waardoor het eindresultaat er wat gehavend uit ziet.
Heeft in ieder geval heerlijk gesmaakt.
Mijn vriendin heeft er een lekkere simpele filipijnse soep (sabaw) bij gemaakt met rijst en heerlijk sausje.
Lekkere zomeravond dus zin om de kamado weer eens aan te steken.
Vandaag staat er gerookte en vervolgens afgegrilde dorade op het menu. Deze heb ik gevuld met rozemarijn, knoflook en limoen schijfjes. Vervolgens van binnen en buiten met een onbekende seafood rub in gesmeerd.
Eerst op 180 graden met een hand appelhout snippers gerookt en vervolgens nog even afgegrild tot een kerntemperatuur van 60 graden.
Helaas bleef bij het afgrillen het huidje plakken, waardoor het eindresultaat er wat gehavend uit ziet.
Heeft in ieder geval heerlijk gesmaakt.
Mijn vriendin heeft er een lekkere simpele filipijnse soep (sabaw) bij gemaakt met rijst en heerlijk sausje.