- Berichten
- 2.026
Benodigdheden
Kleine paprika?s
Spek
Couscous
Geraspte kaas
Je favoriete barbecuesaus
Je favoriete rub
Prikkers
Hoeveelheden zijn op eigen inzicht en afhankelijk van hoeveelheid vulling benodigd.
Bereiding
Bereidt de couscous volgens omschrijving (op de verpakking) en voeg geraspte kaas, je favoriete rub en je favoriete barbecuesaus toe. Heb je geen favoriet? pak dan wat het dichtste bij staat
Snijd de paprika's open bij het steeltje en verwijder zaadjes en zaadlijsten
Vul de paprika's met een lepel(tje) en sluit af met het steeltje en een prikker
Omwikkel de paprika met spek, in dit geval waren twee plakjes per paprika voldoende
Leg ze op de barbecue en verhit ze op de indirecte methode bij ongeveer 175 graden celsius. Na ong. 15 minuten zijn ze klaar. De vulling gaat uitzetten en daaraan kun je zien dat ze klaar zijn. Wacht niet te lang, anders gaat alle vulling eruit
Ook hier geldt natuurlijk: hoe groter de paprika, hoe langer het duurt....
Eet smakelijk!!!!
Kleine paprika?s
Spek
Couscous
Geraspte kaas
Je favoriete barbecuesaus
Je favoriete rub
Prikkers
Hoeveelheden zijn op eigen inzicht en afhankelijk van hoeveelheid vulling benodigd.
Bereiding
Bereidt de couscous volgens omschrijving (op de verpakking) en voeg geraspte kaas, je favoriete rub en je favoriete barbecuesaus toe. Heb je geen favoriet? pak dan wat het dichtste bij staat



Snijd de paprika's open bij het steeltje en verwijder zaadjes en zaadlijsten

Vul de paprika's met een lepel(tje) en sluit af met het steeltje en een prikker

Omwikkel de paprika met spek, in dit geval waren twee plakjes per paprika voldoende

Leg ze op de barbecue en verhit ze op de indirecte methode bij ongeveer 175 graden celsius. Na ong. 15 minuten zijn ze klaar. De vulling gaat uitzetten en daaraan kun je zien dat ze klaar zijn. Wacht niet te lang, anders gaat alle vulling eruit

Eet smakelijk!!!!