BasBQ
Beef en Steak

Gerards gevulde paprika

 
 
 

Gerard777

Gemarineerd
Berichten
2.031
Benodigdheden
Kleine paprika?s
Spek
Couscous
Geraspte kaas
Je favoriete barbecuesaus
Je favoriete rub
Prikkers

Hoeveelheden zijn op eigen inzicht en afhankelijk van hoeveelheid vulling benodigd.

Bereiding
Bereidt de couscous volgens omschrijving (op de verpakking) en voeg geraspte kaas, je favoriete rub en je favoriete barbecuesaus toe. Heb je geen favoriet? pak dan wat het dichtste bij staat ;)

IMAG0233.jpg


IMAG0235.jpg


Snijd de paprika's open bij het steeltje en verwijder zaadjes en zaadlijsten

IMAG0234.jpg


Vul de paprika's met een lepel(tje) en sluit af met het steeltje en een prikker

IMAG0236.jpg


Omwikkel de paprika met spek, in dit geval waren twee plakjes per paprika voldoende

IMAG0237.jpg


Leg ze op de barbecue en verhit ze op de indirecte methode bij ongeveer 175 graden celsius. Na ong. 15 minuten zijn ze klaar. De vulling gaat uitzetten en daaraan kun je zien dat ze klaar zijn. Wacht niet te lang, anders gaat alle vulling eruit ;) Ook hier geldt natuurlijk: hoe groter de paprika, hoe langer het duurt....

Eet smakelijk!!!!
 
Met couscous en kaas.. aparte combi.
Ga ik eens proberen!
 
Ziet er goed uit Gerard, Ik ken nog een mooie variant met tomaat en couscous. Zal ik ook wel een keer posten
 
Bedankt voor het delen van je recept.
 
Dit lijkt mij wel wat, ga het ook is proberen. Ziet er goed uit  ;)
 
Mij lijkt dit ook wel! Ga ik ook proberen. En die variant met couscous en tomaat van Boldeagle lijkt mij ook het proberen waard.
 
Terug
Bovenaan Onderaan