- Berichten
- 65
Na al die smaakvolle berichten op het forum kreeg ik ook maar is zin om weer wat op de keu te leggen
Een hele kip zwemles gegeven in een pekeloplossing van
100gram zout
Neipa biertje
St bernardus ijsblokjes
Citroenen
Maggi
Tijm
1,8 liter water
12 uurtjes ongeveer laten zwemmen, vervolgens 12 uurtjes laten drogen en toen nog 12 uur in de rub gezet (heel simpel gerookte paprika poeder en tijm)
Vervolgens bbq aangestoken en de kip bij 140 graden (wou hoger alleen was niet aanwezig thuis zat in het cafe) ongeveer 1:30 laten liggen
Verse frieten met schil gemaakt even voorgebakken sochtends
Savond lekker kippetje met een krokant velletje, wat rauwkost en knapperige frieten uit de vet kei
Uiteraard een speciaal biertje er bij
Lekker oh
Foto materiaal:
Een hele kip zwemles gegeven in een pekeloplossing van
100gram zout
Neipa biertje
St bernardus ijsblokjes
Citroenen
Maggi
Tijm
1,8 liter water
12 uurtjes ongeveer laten zwemmen, vervolgens 12 uurtjes laten drogen en toen nog 12 uur in de rub gezet (heel simpel gerookte paprika poeder en tijm)
Vervolgens bbq aangestoken en de kip bij 140 graden (wou hoger alleen was niet aanwezig thuis zat in het cafe) ongeveer 1:30 laten liggen
Verse frieten met schil gemaakt even voorgebakken sochtends
Savond lekker kippetje met een krokant velletje, wat rauwkost en knapperige frieten uit de vet kei
Uiteraard een speciaal biertje er bij
Lekker oh
Foto materiaal: