BasBQ
Beef en Steak

gemarineerde kastanje champignons

 

kruit17 Jeroen

Stoker
Berichten
291
20210611_180624.jpg

Deze waren lekker bij een stukkie vlees.

10 grote kastanjechampignons
2 grote tenen knoflook
flinke scheut ketjap manis
2 eetlepels sesamolie
peper en zout naar smaak
olijfolie
Pers de knoflook in stukjes.
Meng alle ingrediënten door elkaar. Voeg als laatst de champignons toe en meng alles goed door elkaar. uurtje in de koeling laten marineren en af en toe even goed door roeren zodat de champignons overal de marinade kunnen opnemen.

Even afgrillen indirect van een temp van 180 totdat ze lekker zacht zijn. duurde hier 30 min ongeveer.

20210611_173641.jpg


20210611_163209.jpg
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Dit doet het altijd goed. alle variaties mogelijk 😋
 
Lekker bijgerechtje.
 
Terug
Bovenaan Onderaan