- Berichten
- 6.243
Gister weer eens zin in gehakt.
Op pad voor de boodschappen, rundergehakt natuurlijk bij de slager halen. Daar ook gelijk de runderfond meegenomen.
Gehakt mengen met de fijngesneden paprika’s, ui, knoflook, peper, zout, chili en paprika.
Hiermee de skillet bodem bedekt en hier aardappelschijfjes gelegd en tomaatjes erop voor de vorm
Dit afgedekt met een sausje van tomatenpuree, pezo, en fond
Na 35 minuten de 200 graden getrotseerd te hebben
Nog effen 10 minuten kaas erbij en dan word het
En al donker buiten
Bord op maken en een wijntje inschenken en genoten
Op pad voor de boodschappen, rundergehakt natuurlijk bij de slager halen. Daar ook gelijk de runderfond meegenomen.
Gehakt mengen met de fijngesneden paprika’s, ui, knoflook, peper, zout, chili en paprika.
Hiermee de skillet bodem bedekt en hier aardappelschijfjes gelegd en tomaatjes erop voor de vorm

Dit afgedekt met een sausje van tomatenpuree, pezo, en fond
Na 35 minuten de 200 graden getrotseerd te hebben
Nog effen 10 minuten kaas erbij en dan word het
En al donker buiten

Bord op maken en een wijntje inschenken en genoten
Laatst bewerkt: