Goeie dag,
Ik ben nieuw dus lijkt het me wel zo netjes om me even voor te stellen.
Mijn naam is Bruce, woonachtig in Zevenhuizen en zoals mijn Avatar al doet vermoeden heb ik de Australische nationaliteit. Het BBQ-en zit me dus in de genen en als het weer het toe laat doe ik het meerdere malen per week. Ik hanteer vanzelfsprekend een Aussie stijl, dus mijn volledige maaltijd komt van de BBQ, (veel vlees) groentes en (zoete) aardappelen, ma?s, vis, gamba?s , inktvis enz. Ik weet niet of het een scheldwoord is, maar ik hem een 4-brander gas BBQ met een gril en een plaat en vind dit erg prettig werken. Ja, het smaakt niet hetzelfde als op kolen maar het is ook zeker niet vies.
Mijn marinade was op en ik vroeg advies aan Gabor en die bracht me in contact met dit forum, vorige week de MOINK balls gemaakt en dat was heerlijk, dus ik vind het leuk om me meer te verdiepen in de Low and Slow.
Zelf ben ik (inmiddels) zeer bedreven in de klassieke Aussie burger, zal ik hier volgende keer even posten, ook de BCC al eens geprobeerd en ook het alternatief; een Kip met een (lek gestoken) citroen in het achterwerk is erg lekker. Als de tijd het toe laat (al slen 4 uur) gaat er een mooie lamsbout op, heerlijk!!
Ik ben nieuw dus lijkt het me wel zo netjes om me even voor te stellen.
Mijn naam is Bruce, woonachtig in Zevenhuizen en zoals mijn Avatar al doet vermoeden heb ik de Australische nationaliteit. Het BBQ-en zit me dus in de genen en als het weer het toe laat doe ik het meerdere malen per week. Ik hanteer vanzelfsprekend een Aussie stijl, dus mijn volledige maaltijd komt van de BBQ, (veel vlees) groentes en (zoete) aardappelen, ma?s, vis, gamba?s , inktvis enz. Ik weet niet of het een scheldwoord is, maar ik hem een 4-brander gas BBQ met een gril en een plaat en vind dit erg prettig werken. Ja, het smaakt niet hetzelfde als op kolen maar het is ook zeker niet vies.
Mijn marinade was op en ik vroeg advies aan Gabor en die bracht me in contact met dit forum, vorige week de MOINK balls gemaakt en dat was heerlijk, dus ik vind het leuk om me meer te verdiepen in de Low and Slow.
Zelf ben ik (inmiddels) zeer bedreven in de klassieke Aussie burger, zal ik hier volgende keer even posten, ook de BCC al eens geprobeerd en ook het alternatief; een Kip met een (lek gestoken) citroen in het achterwerk is erg lekker. Als de tijd het toe laat (al slen 4 uur) gaat er een mooie lamsbout op, heerlijk!!