- Berichten
- 329
Gisteren een Communiefeest voor 22 personen gedaan, met heel wat lekkers op de bbq. Helaas weer te laat aan gedacht om foto's te trekken.
Toch nog Kreeft op de gevoelige plaat kunnen zetten.
Ingredi?nten:
Kreeft
Court bouillon (zeer sterke en gereduceerde groenten bouillon)
Bouillon koken, Kreeft in de bouillon voor 2 minuten.
Onmiddellijk afkoelen.
Scharen uit de Kreeft halen
Kreeft halveren, Coraille uit de Kreeft lepelen.
Coraille mixen met groene kruiden, boter, look en wat garnalenpasta tot een kruidenboter.
Stukjes tomaat toevoegen.
Q op 160 graden. , scharen 10 minuten er op voor verdere gering.
Vervolgens halve Kreeft er op,6 minuten op vleeskant en vervolgens 10 minuten op schaalkant. Schep kruidenboter op de Kreeft.
Net voor serveren nog wat boter op de Kreeft en smullen maar.
Toch nog Kreeft op de gevoelige plaat kunnen zetten.
Ingredi?nten:
Kreeft
Court bouillon (zeer sterke en gereduceerde groenten bouillon)
Bouillon koken, Kreeft in de bouillon voor 2 minuten.
Onmiddellijk afkoelen.
Scharen uit de Kreeft halen
Kreeft halveren, Coraille uit de Kreeft lepelen.
Coraille mixen met groene kruiden, boter, look en wat garnalenpasta tot een kruidenboter.
Stukjes tomaat toevoegen.
Q op 160 graden. , scharen 10 minuten er op voor verdere gering.

Vervolgens halve Kreeft er op,6 minuten op vleeskant en vervolgens 10 minuten op schaalkant. Schep kruidenboter op de Kreeft.

Net voor serveren nog wat boter op de Kreeft en smullen maar.