- Berichten
- 87
Gegrilde kreeft op de Big Green Egg, boter, tomaat, peterselie & basilicum
Bericht aangepast met receptje:
Heel simpel, kort gerechtje, maar suuuuper lekker:
2 tomaten in brunoise, omroeren met olijfolie, peper, zout, basilicum en peterselie.
Verse, levende kreeft, 1 minuut koken in gezouten water.
Breek de poten eraf, breek ze open en snijd de kreeft doormidden.
Schik de kreeft in een ovenschaal, kruid de binnenkant met peper, zout, basilicum en peterselie.
Leg op de doormidden gesneden kreeft een goed stuk echte boter.
Gaar 10 tot 15 minuten verder aan 180?C op de BBQ.
Overgiet de kreeft met de gesmolten boter en serveer met de tomatenblokjes.
Bericht aangepast met receptje:
Heel simpel, kort gerechtje, maar suuuuper lekker:
2 tomaten in brunoise, omroeren met olijfolie, peper, zout, basilicum en peterselie.
Verse, levende kreeft, 1 minuut koken in gezouten water.
Breek de poten eraf, breek ze open en snijd de kreeft doormidden.
Schik de kreeft in een ovenschaal, kruid de binnenkant met peper, zout, basilicum en peterselie.
Leg op de doormidden gesneden kreeft een goed stuk echte boter.
Gaar 10 tot 15 minuten verder aan 180?C op de BBQ.
Overgiet de kreeft met de gesmolten boter en serveer met de tomatenblokjes.