- Berichten
- 1.648
Vandaag iets gemaakt waar ik al weken over liep te dubben. Gegrilde bloemkool plakken. En iet moet zeggen dat het experiment meer dan geslaagd was.
Boter met olijfolie zachtjes opgezet, teentje knoflook fijn gesneden en zachtjes laten smoren. 1 lepel kerriepoeder erbij en nog een 5 minuten mee laten verwarmen. Ondertussen de kip gevuld met knoflook tenen, rozemarijn, peper, zout en 2 halve limoenen. Vel los gemaakt, beetje zoute boter eronder, kip gemasseerd met olijfolie en grillen maar.
Toen de kip bijna klaar was plakken bloemkool op de grill gelegd. Circa 5 min per kant. Resultaat was heerlijk, grillsmaak met kerrie doet het erg goed met bloemkool. Volgende keer variant met rode peper maken

Knoflook met kerrie even smoren

Bloemkool ingesmeerd met de olie

Plakken nog even grillen, kip is bijna klaar

Gegrilde bloemkool net van het rooster. Heerlijk
Boter met olijfolie zachtjes opgezet, teentje knoflook fijn gesneden en zachtjes laten smoren. 1 lepel kerriepoeder erbij en nog een 5 minuten mee laten verwarmen. Ondertussen de kip gevuld met knoflook tenen, rozemarijn, peper, zout en 2 halve limoenen. Vel los gemaakt, beetje zoute boter eronder, kip gemasseerd met olijfolie en grillen maar.
Toen de kip bijna klaar was plakken bloemkool op de grill gelegd. Circa 5 min per kant. Resultaat was heerlijk, grillsmaak met kerrie doet het erg goed met bloemkool. Volgende keer variant met rode peper maken

Knoflook met kerrie even smoren

Bloemkool ingesmeerd met de olie

Plakken nog even grillen, kip is bijna klaar

Gegrilde bloemkool net van het rooster. Heerlijk