- Berichten
- 349
Tsja, eerst low&slow, dan high&fast, dus hier maar geplaatst.
Eerst sudderde ik een viertal sukadelappen zo'n vier uur in wijn/ bouillon op de kamado joe jr. , gevuld met marabu houtskool, tot ze gaar waren.
Daarna mochten ze even rusten en kon ik het suddervocht inkoken met een roux tot een mooie binding.
Dan het high&fast: de sukadelappen werden voorzien van een mooi korstje in de skillet op de kamado joe jr. opgestookt tot zo'n 200 graden. Ondertussen Mexicaans gekruide maiskolven op de WGA bereid als side dish.
Het resultaat: een mooie combi van zacht èn krokant vlees, een diepe jus en een knapperige maiskolf.
Genoten!
Groeten van Robert
Eerst sudderde ik een viertal sukadelappen zo'n vier uur in wijn/ bouillon op de kamado joe jr. , gevuld met marabu houtskool, tot ze gaar waren.
Daarna mochten ze even rusten en kon ik het suddervocht inkoken met een roux tot een mooie binding.
Dan het high&fast: de sukadelappen werden voorzien van een mooi korstje in de skillet op de kamado joe jr. opgestookt tot zo'n 200 graden. Ondertussen Mexicaans gekruide maiskolven op de WGA bereid als side dish.
Het resultaat: een mooie combi van zacht èn krokant vlees, een diepe jus en een knapperige maiskolf.
Genoten!
Groeten van Robert