Ook maar eens puntpaprika's gemaakt.
Ingesneden en helemaal opengeklapt tot een platte lap puntpaprika.
Toen deeg van grove verse worst erin met schijfjes champignons.
Daarna nog wat gesnipperde ui, fijn gehakte Italiaanse kruiden mix en wat peperknoflookmix uit de molen.
Spek erom en met de overgebleven worst op 170 graden in de bbq.



Toen moest ik mee wat boodschappen doen
Dus de boel maar alleen gelaten voor een uurtje
Bij thuiskomst snel even kijken en gelukkig was alles goed gegaan

En wat eet je daar dan bij als toetje?
Mijn vrouw had naar het idee van vloerbrood een vloertaart gemaakt.
Het recept hiervan is eenvoudig:
Neem een eenvoudig recept van een slagroomtaart.
Wanneer je klaar bent gooi je hem met dodelijke precisie op de keukenvloer.
Daarna weer draperen op je gebaksschaal ;D

Ingesneden en helemaal opengeklapt tot een platte lap puntpaprika.
Toen deeg van grove verse worst erin met schijfjes champignons.
Daarna nog wat gesnipperde ui, fijn gehakte Italiaanse kruiden mix en wat peperknoflookmix uit de molen.
Spek erom en met de overgebleven worst op 170 graden in de bbq.



Toen moest ik mee wat boodschappen doen

Dus de boel maar alleen gelaten voor een uurtje

Bij thuiskomst snel even kijken en gelukkig was alles goed gegaan

En wat eet je daar dan bij als toetje?
Mijn vrouw had naar het idee van vloerbrood een vloertaart gemaakt.
Het recept hiervan is eenvoudig:
Neem een eenvoudig recept van een slagroomtaart.
Wanneer je klaar bent gooi je hem met dodelijke precisie op de keukenvloer.
Daarna weer draperen op je gebaksschaal ;D
