BasBQ
Beef en Steak

Ge?njecteerde pulled pork

 
 

Uranday

Kooltjesharker
Berichten
130
Hallo allemaal.

Vandaag ga ik voor het eerst eens ge?njecteerde pulled pork maken. Toevallig had ik een injectie naald gekocht voor brisket die ik binnenkort ga maken, maar nu was mijn pulled pork vriezer voorraad op, dus ik dacht, laat ik eens wat proberen.

Mooi stukje vlees gehaald bij de slager, spicy Apple rub er op en ge?njecteerd met het recept van deze site: http://www.epicurious.com/recipes/member/views/chris-lillys-six-time-world-championship-pork-shoulder-52415241

Nu lekker in de vacu?m, van de week gaat hij op de bbq.

451d8190b4d89874cbf5b3681252aa2f.jpg


66afd823f9597006de721dc0d7388f37.jpg


f46d45bab63ebc50faff325ac7abba83.jpg


ff916396c3dc89691b962a567d602ebe.jpg


e58817b5767604314abfad3f7f99caf3.jpg


1b81dd8e3efce387eb42c08aedcffa6f.jpg
 
lekker hoor, succes er mee
 
Lekker bezig geweest. Benieuwd naar het vervolg  :D
 
:D plaatjes van het eind resultaat??
 
Nee, nog niet klaar. Ben bang dat hij dinsdag avond pas op de bbq gaat tot woensdag ergens.... Ga het daarvoor niet redden :(
 
Hij ligt tot morgen lekker op de queue. Geen wrap, gewoon puur natuur ;)

Deel van de vloeistof zat in de zak gemengd met rub. Dus, dat moest er in zitten, kwam er uit, nog meer smaak, dus hup er in... Ben benieuwd wat het gaat doen...
 
Yup, is zichtbaar! Tof om mee te kijken, succes.
 
Ziet er goed uit :)
 
mooie bark
 
Terug
Bovenaan Onderaan