Hallo allemaal.
Vandaag ga ik voor het eerst eens ge?njecteerde pulled pork maken. Toevallig had ik een injectie naald gekocht voor brisket die ik binnenkort ga maken, maar nu was mijn pulled pork vriezer voorraad op, dus ik dacht, laat ik eens wat proberen.
Mooi stukje vlees gehaald bij de slager, spicy Apple rub er op en ge?njecteerd met het recept van deze site: http://www.epicurious.com/recipes/member/views/chris-lillys-six-time-world-championship-pork-shoulder-52415241
Nu lekker in de vacu?m, van de week gaat hij op de bbq.
Vandaag ga ik voor het eerst eens ge?njecteerde pulled pork maken. Toevallig had ik een injectie naald gekocht voor brisket die ik binnenkort ga maken, maar nu was mijn pulled pork vriezer voorraad op, dus ik dacht, laat ik eens wat proberen.
Mooi stukje vlees gehaald bij de slager, spicy Apple rub er op en ge?njecteerd met het recept van deze site: http://www.epicurious.com/recipes/member/views/chris-lillys-six-time-world-championship-pork-shoulder-52415241
Nu lekker in de vacu?m, van de week gaat hij op de bbq.





