Beef en Steak

Ge?bra?den kerst?kip met no?ten-vruch?ten?vul?ling

 
 
 

Imperial Guard

Pitmaster
Berichten
749
2e kerstdag bij mijn ouders gevierd en daar heb ik samen met mijn vader een kip gemaakt met een noten-vruchtenvulling.

De vulling van de kip hebben we gemaakt van:

- Witte pistolet
- Sinaasappelrasp
- Verse gember
- Amandelen
- Dadels
- Abrikozen
- Baharat
- Knoflook
- Peper en Zout

De olie onder de huid hebben we gemaakt van:

- Knoflook
- Sinaasappelrasp
- Baharat
- Olijfolie
- Peper en Zout

De kip hebben we +- 2uur gegaard rond de 170 graden tot een kern van 78 graden.

Conclusie een zeer zachte malse kip die misschien net iets te zoet was en wel iets meer pittige bite mocht hebben en wat rookhout toevoegen in een aluminium pakketje. Maar al met al een succes.

2qln63i.jpg


h4BrNcG.jpg


rFREsS0.jpg


PKfQngI.jpg


 
had graag een vorkje mee geprikt  :)
 
Terug
Bovenaan Onderaan