- Berichten
- 749
2e kerstdag bij mijn ouders gevierd en daar heb ik samen met mijn vader een kip gemaakt met een noten-vruchtenvulling.
De vulling van de kip hebben we gemaakt van:
- Witte pistolet
- Sinaasappelrasp
- Verse gember
- Amandelen
- Dadels
- Abrikozen
- Baharat
- Knoflook
- Peper en Zout
De olie onder de huid hebben we gemaakt van:
- Knoflook
- Sinaasappelrasp
- Baharat
- Olijfolie
- Peper en Zout
De kip hebben we +- 2uur gegaard rond de 170 graden tot een kern van 78 graden.
Conclusie een zeer zachte malse kip die misschien net iets te zoet was en wel iets meer pittige bite mocht hebben en wat rookhout toevoegen in een aluminium pakketje. Maar al met al een succes.
De vulling van de kip hebben we gemaakt van:
- Witte pistolet
- Sinaasappelrasp
- Verse gember
- Amandelen
- Dadels
- Abrikozen
- Baharat
- Knoflook
- Peper en Zout
De olie onder de huid hebben we gemaakt van:
- Knoflook
- Sinaasappelrasp
- Baharat
- Olijfolie
- Peper en Zout
De kip hebben we +- 2uur gegaard rond de 170 graden tot een kern van 78 graden.
Conclusie een zeer zachte malse kip die misschien net iets te zoet was en wel iets meer pittige bite mocht hebben en wat rookhout toevoegen in een aluminium pakketje. Maar al met al een succes.