G
GrillMeesters
Gast

Simpel en lekker is in het kort wat je van deze tapa kunt zeggen. Als hapje bij de borrel, voorgerecht of tijdens een feest. Deze tapa is altijd een succes. De simpele bereiding vergt weinig tijd en kan perfect van te voren worden voorbereid.
Bereidingstijd: < 10 minuten, excl. marineren
Menugang: Tapa, voorgerecht
Bereidingswijze: Directe grillmethode
Aantal personen: aantal garnalen per persoon
Grote garnalen, rauw, ongepeld
Olijfolie
Sojasaus
Rode peper pasta
Knoflook
Citroen of limoensap
Peper
Ontdooi de garnalen half, ze moeten nog een beetje bevroren zijn en pel ze vervolgens. Maak van de overige ingredi?nten een marinade die qua sterkte lekker is en voldoende is om alle garnalen mee in te smeren. Marineer de garnalen minstens 1 uur en rijg ze daarna aan een spies of sat?stokje. Grill de garnalen op heet vuur tot ze mooi roze zijn. Dien de garnalen eventueel op met chilisaus.
http://www.grillmeesters.nl/garnalen-tapa/