Bacon Gamba's dus..... Take two voor de fotowedstrijd van deze maand 
Dit recept heb ik een tijdje geleden gevonden, zo maar ergens op een interweb bij mij in de buurt.
Je maakt een prutje van wat olijfolie, citroensap, paprikapoeder, cayennepeper, zwarte peper, suiker, zout, kerriepoeder, gemalen komijn en koriander poeder. Daar kieper je de gamba's bij, roer het zaakje even goed om en laat de gamba's een half uurtje marineren.
Daarna wikkel je een half plakje bacon om de garnalen en prik je ze op een sate stokje.
Daarna kort grillen op een hoog vuur totdat de gamba's gaar zijn en het spek bruin.
Ik zei dus HOOG vuur.
Als ze klaar zijn haal je ze van het stokje af en leg je ze een beetje leuk op een bordje, klaar om te verorberen.
Een lekker snackje voor tussendoor of als voorgerecht.

Dit recept heb ik een tijdje geleden gevonden, zo maar ergens op een interweb bij mij in de buurt.
Je maakt een prutje van wat olijfolie, citroensap, paprikapoeder, cayennepeper, zwarte peper, suiker, zout, kerriepoeder, gemalen komijn en koriander poeder. Daar kieper je de gamba's bij, roer het zaakje even goed om en laat de gamba's een half uurtje marineren.

Daarna wikkel je een half plakje bacon om de garnalen en prik je ze op een sate stokje.

Daarna kort grillen op een hoog vuur totdat de gamba's gaar zijn en het spek bruin.

Ik zei dus HOOG vuur.



Als ze klaar zijn haal je ze van het stokje af en leg je ze een beetje leuk op een bordje, klaar om te verorberen.

Een lekker snackje voor tussendoor of als voorgerecht.