- Berichten
- 1.437
Varkenshaas van Belgisch Piétrain varken, fijn versneden en gemarineerd met sojasaus, olijfolie en op smaak gebracht met gevijzelde knoflook en gember en wat honing en dit een aantal uren laten marineren..
Komkommer door de mandoline gehaald en gemarineerd in witte wijnazijn met wat suiker en zout voor een mooi zoetzuur effect.
Verder nog wat snijwerk aan spitskool, rode paprika en groene peper voor wat pit.
De paprika en de spitskool en de helft van de groene peper in de skillet gemikt en in wat olijfolie aangestoofd.
Vervolgens het vlees in de skillet gebakken, kwam nog vrij veel vocht uit.
Dan werd het tijd om de tortilla´s ff snel op te warmen (daar heb ik geen foto van).
Een beetje aangestoofde groeten op de tortilla´s, wat stukjes varkenshaas, paar schijfjes zoetzure komkommer, nog wat groene peper over strooien en wat gomasio.
Het was stil aan tafel. Een mooie rooksmaak in de aangestoofde groenten, het gemarineerde vlees was echt een smaakbommetje, het frisse van de komkommer en dan nog een zout&sesam toets van de gomasio.
Komkommer door de mandoline gehaald en gemarineerd in witte wijnazijn met wat suiker en zout voor een mooi zoetzuur effect.
Verder nog wat snijwerk aan spitskool, rode paprika en groene peper voor wat pit.
De paprika en de spitskool en de helft van de groene peper in de skillet gemikt en in wat olijfolie aangestoofd.
Vervolgens het vlees in de skillet gebakken, kwam nog vrij veel vocht uit.
Dan werd het tijd om de tortilla´s ff snel op te warmen (daar heb ik geen foto van).
Een beetje aangestoofde groeten op de tortilla´s, wat stukjes varkenshaas, paar schijfjes zoetzure komkommer, nog wat groene peper over strooien en wat gomasio.
Het was stil aan tafel. Een mooie rooksmaak in de aangestoofde groenten, het gemarineerde vlees was echt een smaakbommetje, het frisse van de komkommer en dan nog een zout&sesam toets van de gomasio.