- Berichten
- 39
Heren,
Na enig speurwerk kon ik er niet zo veel over vinden.
Ik heb volgende week de zomer bbq bij ons op het werk.
Ik was dit jaar de "sjaak" om het 1 en ander te grillen...
Nu wil ik mijn collega's even kennis laten maken met de grandioze moink balls en frikandel burnd ends.. Alleen 1 probleem.. Tijd.. Ik dacht bij mij zelf alles maandag avond al klaar maken en de eerste stap op de bbq te bereiden om vervolgens ze dinsdag in een alu bakje zo op de WGA even opwarmen en in de Glace te zetten.
We krijgen gas bbq aangeleverd daar heb ik dan helaas niet zo veel aan.
Mij lijkt dit prima te kunnen wat vinden jullie?
Alvast bedankt
Verstuurd vanaf mijn CLT-L29 met Tapatalk
Na enig speurwerk kon ik er niet zo veel over vinden.
Ik heb volgende week de zomer bbq bij ons op het werk.
Ik was dit jaar de "sjaak" om het 1 en ander te grillen...
Nu wil ik mijn collega's even kennis laten maken met de grandioze moink balls en frikandel burnd ends.. Alleen 1 probleem.. Tijd.. Ik dacht bij mij zelf alles maandag avond al klaar maken en de eerste stap op de bbq te bereiden om vervolgens ze dinsdag in een alu bakje zo op de WGA even opwarmen en in de Glace te zetten.
We krijgen gas bbq aangeleverd daar heb ik dan helaas niet zo veel aan.
Mij lijkt dit prima te kunnen wat vinden jullie?
Alvast bedankt
Verstuurd vanaf mijn CLT-L29 met Tapatalk