BasBQ
Beef en Steak

Frikadellen en ballen

 
 

Rene@basterd

Sprokkelaar
Berichten
39
Heren,

Na enig speurwerk kon ik er niet zo veel over vinden.
Ik heb volgende week de zomer bbq bij ons op het werk.
Ik was dit jaar de "sjaak" om het 1 en ander te grillen...
Nu wil ik mijn collega's even kennis laten maken met de grandioze moink balls en frikandel burnd ends.. Alleen 1 probleem.. Tijd.. Ik dacht bij mij zelf alles maandag avond al klaar maken en de eerste stap op de bbq te bereiden om vervolgens ze dinsdag in een alu bakje zo op de WGA even opwarmen en in de Glace te zetten.
We krijgen gas bbq aangeleverd daar heb ik dan helaas niet zo veel aan.
Mij lijkt dit prima te kunnen wat vinden jullie?

Alvast bedankt

Verstuurd vanaf mijn CLT-L29 met Tapatalk
 
Burned ends heb ik geen ervaring mee.

Maar MOINKBALLS kun je met gemak compleet afgaren en dan op de dag zelf bbq saus erop en op direct vuur laten karameliseren (wel er bij blijven en draaien).
Lijkt mij dat dit bij burned end ook wel kan
 
hangt erg af van je mogelijkheden.
heb je daar een bbq tot je beschikking, en wat voor een? (wel een met deksel natuurlijk anders wordt het grillen)
hoeveel personen?

moinks zou ik zeker doen
pp kan je heel goed van tevoren bereiden, dan alleen nog maar opwarmen (desnoods in de magnetron)
en vergeet niet een lekker coleslaw of zo erbij te maken. kan (moet je eigenlijk) heel goed een dag ervoor maken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan