- Berichten
- 459
Het is niet een culinair hoogstandje maar wel lekker.
Afgelopen weekend spareribs gemaakt.
Teveel voor ??n dag maar te weinig voor twee dagen.
Dus voor dag 2 de maaltijd aangevuld met friet van het ei.
Grote aluminium schaal met bakpapier
Klein laagje zonnebloem olie
zak diepvries oven friet.
20 minuten indirect laten bakken op +/- 220 graden
Halverwege de friet een keertje draaien.
Omdat ik oud houtskool gebruikte met nog wat restjes appelhout had de friet een hele lichte rooksmaak die er voor zorgde dat ik dit toch nog eens vaker ga maken.
Verrassend lekker.
I
Afgelopen weekend spareribs gemaakt.
Teveel voor ??n dag maar te weinig voor twee dagen.
Dus voor dag 2 de maaltijd aangevuld met friet van het ei.
Grote aluminium schaal met bakpapier
Klein laagje zonnebloem olie
zak diepvries oven friet.
20 minuten indirect laten bakken op +/- 220 graden
Halverwege de friet een keertje draaien.
Omdat ik oud houtskool gebruikte met nog wat restjes appelhout had de friet een hele lichte rooksmaak die er voor zorgde dat ik dit toch nog eens vaker ga maken.
Verrassend lekker.

I