TheFoodSnobFrog
Vuurmaker
- Berichten
- 78
Kennen jullie de "Rillettes" uit Frankrijk?
Ik ben er helemaal gek op en ze zijn bijna te vinden in Nederland
Maar dat maakt helemaal niet uit voor ons want we zijn BBQ meesters, dus hier is mijn idee voor zelf-gemaakt "BBQ Rillettes"!
Je kan gewoon Pulled Pork gebruiken voor je rillettes, gewoon niet te veel Rub misschien, maar voor de rest de PP goed snijden en dan meng je het met "Saindoux" => hoe het dat in het Nederlands? die op zachte vuur vloeijbaar is geworden.
Een Laurierblad en beetje thijm en veel zwarte pepper en dan in de ijskast voor 12 uur.
Een eerlijk Rillettes met een lekker Smoke smaak 8)
Ik ben er helemaal gek op en ze zijn bijna te vinden in Nederland

Maar dat maakt helemaal niet uit voor ons want we zijn BBQ meesters, dus hier is mijn idee voor zelf-gemaakt "BBQ Rillettes"!
Je kan gewoon Pulled Pork gebruiken voor je rillettes, gewoon niet te veel Rub misschien, maar voor de rest de PP goed snijden en dan meng je het met "Saindoux" => hoe het dat in het Nederlands? die op zachte vuur vloeijbaar is geworden.
Een Laurierblad en beetje thijm en veel zwarte pepper en dan in de ijskast voor 12 uur.
Een eerlijk Rillettes met een lekker Smoke smaak 8)