BasBQ
Beef en Steak

Fotowedstrijd mei 2022: Signature Dish!

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
18.672
Het onderwerp voor deze maand is: ‘Signature Dish.’

Gekozen door de winnaar van vorige maand: @Laurens

Als onderwerp had ik “Signature dish” in gedachten. Een signature dish is het gerecht dat de kok identificeert. Oftewel, welk gerecht vraagt iedereen naar als ze op bezoek komen? Of welk gerecht identificeert jou als persoon/kok?
In principe kan alles gemaakt worden, zolang het maar jouw specialiteit is.

Groeten Laurens


Regels:
- Wedstrijd loopt tot en met 31-05-2022, 22:00h.
- Geen menselijke vlees foto’s.
- De foto moet deze maand door jezelf zijn gemaakt en het gerecht moet van de barbecue komen.
- Foto mag niet worden bewerkt met filters (zoals die er zijn voor o.a. voor iPhone, Android, Lightroom en andere fotoprogramma's), echter corrigeren van witbalans, contrast en uitsnede is wel toegestaan.
- Je laat in een apart draadje (in L&S of H&F) zien hoe je het gerecht hebt gemaakt. En plaatst een link naar dat draadje bij je foto.
- Winnaar wordt bepaald door een Poll.
- 1 foto per deelnemer.
- De foto van de winnaar komt in de Hall of Flame.

Let op:
In dit topic uitsluitend de deelnemende foto plaatsen, alle ander foto's worden verwijderd.
Bij dubbele inzending volgt diskwalificatie.

De te winnen prijs is een waardebon van onze sponsor Beef & Steak, en natuurlijk de camera-sticker en eeuwige roem in de hall of Flame.
 

Zzzjon

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.102
Oe, die is lastig…
Ik heb niet echt een signature dish.

Ga ik over nadenken, gaat goed komen.

Succes allemaal.
 

Coll

Kooltjesharker
 
Berichten
173
Leuke uitdaging.

Vooral voor het nadenken..... heb niet echt 1 typerend gerecht wat ze willen.... ze eten alles wat ik maak

Maar gaat goedkomen. We denken er ff over na.

Verstuurd vanaf mijn SM-N986B met Tapatalk
 

Peter64

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.857
Ik zal eens rondvragen......😉

Hier blijft nooit wat staan.
 
Laatst bewerkt:

Free_ltd

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
4.543
Oe, die is lastig…
Ik heb niet echt een signature dish.

Ga ik over nadenken, gaat goed komen.

Succes allemaal.
Hier van hetzelfde. Dus voel ‘m niet echt.
Kunt eigenlijk eender wat maken. Niemand gaat het controleren :ROFLMAO:

Ik ga er ook over nadenken, maar geen idee of het goed gaat komen :p

Succes allemaal!
 

Zzzjon

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.102
Hier van hetzelfde. Dus voel ‘m niet echt.
Kunt eigenlijk eender wat maken. Niemand gaat het controleren :ROFLMAO:

Ik ga er ook over nadenken, maar geen idee of het goed gaat komen :p

Succes allemaal!

Jawel joh, denk radiator…
 

Laurens

Pitmaster
 
 
 
 
Berichten
837
Hier van hetzelfde. Dus voel ‘m niet echt.
Kunt eigenlijk eender wat maken. Niemand gaat het controleren :ROFLMAO:

Ik ga er ook over nadenken, maar geen idee of het goed gaat komen :p

Succes allemaal!

Dat is nou juist de uitdaging. Denk er over na, er zijn zo veel mogelijkheden. Een eigen bedacht recept, een recept wat je aangepast hebt, of iets wat je al heel vaak gemaakt hebt omdat je het zo lekker kan maken.

En nee, het kan niet gecontroleerd worden. Maar het is dus niet de bedoeling dat je iets instuurt wat je voor het eerst maakt 😉
 

Paddy

Stoker
 
 
 
Berichten
263
Maar mag ik nu MOINK balls volgens het recept van Noskos indienen als signature dish? 🤔
 

Peter64

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.857

Free_ltd

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
4.543
@Free_ltd
Voordeel van een radiator, is zowel koud als warmte serveren.
(Blimft wel hard) 😉
In ieder geval ben ik wel de enige die nu gewoon kan maken wat hij wil. Enige signatuur is een foto op de radiator :ROFLMAO:
Het heeft nog wel zijn voordelen.

In juni vliegt hij eruit. Dus als iemand een award-winning radiator wil, die mag hem gratis komen halen :ROFLMAO:

:ROFLMAO: :ROFLMAO:
 

Ghost

Pitmaster
 
 
 
Berichten
664
Hier zou het iets met forel moeten worden dan.
Komt hier minstens 1 keer per week op ons bord.
Ik heb steeds teveel vis omdat ik teveel vang als ik ga vissen, dat zegt mijn vriendin toch altijd als ik thuis kom van het vissen.
Alleen foto's maken is niet aan mij besteed 🙄 heb zelfs geen camera.
 

SandyMan

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
2.614
Hier zou het iets met forel moeten worden dan.
Komt hier minstens 1 keer per week op ons bord.
Ik heb steeds teveel vis omdat ik teveel vang als ik ga vissen, dat zegt mijn vriendin toch altijd als ik thuis kom van het vissen.
Alleen foto's maken is niet aan mij besteed 🙄 heb zelfs geen camera.
Het is hier al vaker gebleken dat mensen stemmen op het gerecht wat: het lekkerst lijkt, ze zelf het liefst willen eten of wat ze het beste bij het thema vinden passen. Een professionele foto is echt niet nodig, een kliekje met je telefoon kan al een leuk prijsje waard zijn!
 

Barbeknoei

Gemarineerd
 
 
 
 
 
Berichten
2.420
Hier zou het iets met forel moeten worden dan.
Komt hier minstens 1 keer per week op ons bord.
Ik heb steeds teveel vis omdat ik teveel vang als ik ga vissen, dat zegt mijn vriendin toch altijd als ik thuis kom van het vissen.
Alleen foto's maken is niet aan mij besteed 🙄 heb zelfs geen camera.
Ik wil je best van je forel af helpen. Dan kun je eens wat anders eten. Heb met je te doen, dus help graag. Zo ben ik 😊.

En idd kiekje telefoon is genoeg, gaat om de lol 😉. Ps. Dit zeggen alleen degene die al een cameraatje achter hun naam hebben 😂.
 

Peter64

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.857
Het is hier al vaker gebleken dat mensen stemmen op het gerecht wat: het lekkerst lijkt, ze zelf het liefst willen eten of wat ze het beste bij het thema vinden passen. Een professionele foto is echt niet nodig, een kliekje met je telefoon kan al een leuk prijsje waard zijn!
@SandyMan , 🤔
 
Bovenaan Onderaan