- Berichten
- 7.307
Beste BBQ-Vrienden!
Vandaag maakte ik iets heel lekkers voor de maandelijkse fotowedstrijd:
Zo'n dikke vette Bloemkool Bacon Bomb.
Maar zo begon het hele verhaal:
Ik had zo'n mooie groene rakker gevonden bij Sligro, dat werd de hoofdrolspeler van de show:
Er was nog van die zalige Taleggio (Spaanse kaas) en ik kocht wat gehakt en spek en ging daar wat leuks mee maken.
Eerst even wat garing geven in een stoompannetje:
Dat ging goed.
Gauw terug koelen:
Gehakt prepareren:
Toen de Romanesco lekker bekleden met de kaas:
Gehakt lekker vlakrollen tussen twee vetvrije papiertjes, ging fijn!
En om die (inmiddels rode) rakker heen draperen en aandrukken:
Spek eromheen:
Ik kreeg enorme zin in Jasmijn-thee:
Geintje natuurlijk, die was voor mijn liefje... ik pakte deze!
Langzaam aan begint de druif mijn hele Mancave te annexeren...
Die besloot ik daarom terug te dringen met een paar Heksen en Trollen:
Maar ik betwijfel of dat effect heeft gehad. Wel echt zalig bier hoor, die jongens bij De Molen hebben het wel begrepen!
Geleidelijk aan werd het al wat!
Nog een half uurtje later konden we gaan lakken...
Voor bij het eten terug gegrepen naar een klassieker:
Toen was het zover:
Er mocht aangesneden worden!
Mooi gelukt!
En lekker was het ook!
Bedankt voor het kijken en gebruik je stemrecht wijs!
Vandaag maakte ik iets heel lekkers voor de maandelijkse fotowedstrijd:

Zo'n dikke vette Bloemkool Bacon Bomb.
Maar zo begon het hele verhaal:

Ik had zo'n mooie groene rakker gevonden bij Sligro, dat werd de hoofdrolspeler van de show:

Er was nog van die zalige Taleggio (Spaanse kaas) en ik kocht wat gehakt en spek en ging daar wat leuks mee maken.
Eerst even wat garing geven in een stoompannetje:

Dat ging goed.

Gauw terug koelen:

Gehakt prepareren:

Toen de Romanesco lekker bekleden met de kaas:


Gehakt lekker vlakrollen tussen twee vetvrije papiertjes, ging fijn!

En om die (inmiddels rode) rakker heen draperen en aandrukken:

Spek eromheen:

Ik kreeg enorme zin in Jasmijn-thee:

Geintje natuurlijk, die was voor mijn liefje... ik pakte deze!

Langzaam aan begint de druif mijn hele Mancave te annexeren...

Die besloot ik daarom terug te dringen met een paar Heksen en Trollen:

Maar ik betwijfel of dat effect heeft gehad. Wel echt zalig bier hoor, die jongens bij De Molen hebben het wel begrepen!
Geleidelijk aan werd het al wat!

Nog een half uurtje later konden we gaan lakken...

Voor bij het eten terug gegrepen naar een klassieker:

Toen was het zover:

Er mocht aangesneden worden!

Mooi gelukt!

En lekker was het ook!
Bedankt voor het kijken en gebruik je stemrecht wijs!
