BasBQ
Beef en Steak

Foodporn Factory - Piggies Galore!

Man, Man, wat een heerlijke plaatjes weer, ziet er TOP uit.
De Bacon van Ceriel staat hier nu hoog op het lijstje.
De "snuitjes salade"zoals Peter Bootsma deze noemt heb ik een aantal jaar geleden van Peter himself geproefd en was echt superlekker.
Bij peter zat er alleen geen BBQ element bij, hij had toe de varkenskoppen gekookt in een grote ketel op een houtvuur, jouw versie met het BBQ element vind ik overigens veel interessanter.
 
Het is geinig hoe het gerookte vlees later in de bouillon maar ook in de rillettes nog overeind blijft. Je zou dit ook met wat procureur of hamschijven kunnen dien als de kop op praktische of ethische bezwaren stuit.
 
Tjongejonge.
Wat een geweldige reportage weer.
Keuze van het gerecht kan ik erg waarderen. Lijkt me erg lekker. Vlees van een varkens kop os erg lekker inderdaad.

En ja, die IPA Is een lekkere. En zo zijn er zoveel..........
(binnenkort maar weer eens naar onze zuiderburen)

Bedankt voor het delen Sander.

PS
Weber rooster beetje geroest? Je verwaarloost hem toch niet?
 
 
 
 
 
 

Sander72

BBQ Junkie
Berichten
6.771
Jeetje zeg... door die gekke @Sticky Fingers zit deze ineens weer vers in mijn geheugen... Rillettes, dat is enorm hard nodig!
 
Jeetje zeg... door die gekke @Sticky Fingers zit deze ineens weer vers in mijn geheugen... Rillettes, dat is enorm hard nodig!
Haha Sander!

Dat probleem had ik ook toen ik jouw recept zag!

Het toeval wil dat ik nog 1 potje heb van de versie die ik heb gemaakt 😜

A34D768E-7134-4C16-91AF-51E3C8D6A01D.jpeg


Dus ik zou zeggen, koop je nog een heerlijke varkens kop en ingrediënten en vul je tuin met alle lekkere geuren 😎
 
Lekker man... over varkenskoppen gesproken! :ROFLMAO:
 
Zo daar neem ik m’n virtuele pet voor af! Mag je trots op zijn!


“BBQ, lekker man”
 
Terug
Bovenaan Onderaan