BasBQ
Beef en Steak

Flatribs

 
 

avr

Pitmaster
Berichten
918
Vandaag  een mooi stuk van 1.7 kilo flatribs op de Q gegooid, rond de 70 graden ingepakt met een gesnipperde ui en door laten garen tot 95 graden, tijdens het rusten van de ribs voor vrouw en dochter nog ff een zalm pakketje erop.
En natuurlijk de foto's

428fc4c6d5eb085257d5d8a7bf3fc03a.jpg


603ced1d33293874ba61db3454c7d30d.jpg


c2560298eb1b4cde46ec3e7f9cddac55.jpg


63d5357e71012fa7bf63d7934e828bfa.jpg


d40e0d7bc631d37bfc8ed2df7d549c70.jpg


51219bf43a0e715ff9aab4c20fec5e41.jpg


2aa46b1a2a67dedecceb8b47869846a2.jpg


Groetjes,

Arnoud
 
Ziet er lekker uit, hoe smaakte het?
 
Nice!!! Eet smakelijk

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
SilverFox zei:
Ziet er lekker uit, hoe smaakte het?

Heerlijk stuk vlees, had er een rub van 50/50 smokehouse en turnpike op gedaan en dat is echt een topper
 
Nice !
 
Mooi stuk vlees. Mag ik vragen wat de uien doen met het vlees?
 
Ben ik ook wel benieuwd naar?
 
Was meer een probeersel, vind ui met rundvlees altijd wel een goede combinatie, kwa smaak kan ik niet zeggen dat het heel veel toevoegde, wel wat extra vocht.
 
Terug
Bovenaan Onderaan