- Berichten
- 142
Sja, die Lockdown daar wordt niemand vrolijk van.
Vandaag zelfs geen zin om een enorme run op de BGE te doen. Dat is een soort van zorgelijk
Lekker makkelijk dus vandaag.
4 Flammkuchenbodems uit de vriezer gehaald.
Die zijn in een kwartiertje ontdooit.
4 eetlepels creme fraiche gemengd met 4 eetlepels bbq-saus en voor de toppings de gegrilde groente(Marrokaans gekruid) van gisteren opgemaakt.
Paar plakjes salami, wat kaas erop en gaan
(Qua toppings kun je natuurlijk eindeloos variëren)
Na ca. 3 minuten op de pizzasteen klaar.(Indirect op zo'n 220 graden)
Wat rucola erop en een drupje olijfolie.
Snel, simpel en superlekker!
De bodems haal ik standaard bij de Sligro, heb ik altijd op voorraad thuis.
Deze bodems zijn echt top & zoveel lekkerder dan een pizza....
Wijn (wooded Chardonnay) ook
Vandaag zelfs geen zin om een enorme run op de BGE te doen. Dat is een soort van zorgelijk

Lekker makkelijk dus vandaag.
4 Flammkuchenbodems uit de vriezer gehaald.
Die zijn in een kwartiertje ontdooit.
4 eetlepels creme fraiche gemengd met 4 eetlepels bbq-saus en voor de toppings de gegrilde groente(Marrokaans gekruid) van gisteren opgemaakt.
Paar plakjes salami, wat kaas erop en gaan

(Qua toppings kun je natuurlijk eindeloos variëren)
Na ca. 3 minuten op de pizzasteen klaar.(Indirect op zo'n 220 graden)
Wat rucola erop en een drupje olijfolie.
Snel, simpel en superlekker!
De bodems haal ik standaard bij de Sligro, heb ik altijd op voorraad thuis.
Deze bodems zijn echt top & zoveel lekkerder dan een pizza....
Wijn (wooded Chardonnay) ook

Laatst bewerkt: