BasBQ
Beef en Steak

Flammkuchen BBQ-style

 
 

El Mariachi

Kooltjesharker
Berichten
145
Sja, die Lockdown daar wordt niemand vrolijk van.
Vandaag zelfs geen zin om een enorme run op de BGE te doen. Dat is een soort van zorgelijk😂
Lekker makkelijk dus vandaag.
4 Flammkuchenbodems uit de vriezer gehaald.
Die zijn in een kwartiertje ontdooit.
4 eetlepels creme fraiche gemengd met 4 eetlepels bbq-saus en voor de toppings de gegrilde groente(Marrokaans gekruid) van gisteren opgemaakt.
Paar plakjes salami, wat kaas erop en gaan👊
(Qua toppings kun je natuurlijk eindeloos variëren)
Na ca. 3 minuten op de pizzasteen klaar.(Indirect op zo'n 220 graden)
Wat rucola erop en een drupje olijfolie.

Snel, simpel en superlekker!

De bodems haal ik standaard bij de Sligro, heb ik altijd op voorraad thuis.
Deze bodems zijn echt top & zoveel lekkerder dan een pizza....

Wijn (wooded Chardonnay) ook😜


20201017_185959.jpg


20201017_190431.jpg
 
Laatst bewerkt:
Mohhhh die ziet er lekker uit!! Mjam mjam , debk dat ik vandeweek even langs de sligro ga! Kant en klaar bodem is ook wel eens makelijk...


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Nomnomnom, is geen zin hebben in een lange run geen reden voor een Corona testje....
 
Nomnomnom, is geen zin hebben in een lange run geen reden voor een Corona testje....
Haha, je zou t bijna denken. Dit mag het RIVM ook wel bij de veel voorkomende klachten toevoegen.
Maaaarrr, vd week heb ik nog zo'n stok in mijn neus gehad....negatief🙂
 
Zo, das een mooie topping zeg.
Ziet er goed uit
 
Heerlijk man. Ik ga in gedachten direct naar de piste. Hoog in de bergen, lekker borreltje er bij.
TNX voor deze ontsnapping aan de Corona galg. Top
 
Terug
Bovenaan Onderaan