BasBQ
Beef en Steak

Five Spice Procureur

 
 
 
 

Lin

Gemarineerd
Berichten
2.301
2zs07yf.jpg




Five Spice Procureur

Ingredi?nten:
600 gr procureur in dikke plakken
2 uien gesneden
1 a 2 el sambal
2  teentjes knoflook gesneden
1 cm verse gember fijn gesneden
3  theelepels 5-kruiden poeder
2 theelepels gemalen koriander
1 el paprika-chilipoeder
1 el bruine suiker
1  scheutje vissaus
2 el balsamicoazijn
5 eetlepels ketjap manis
Peper
Water

Verhit wat boter of olie in een DO. Bestrooi het vlees met peper en bak het aan beide kanten goed bruin. Voeg dan de uien toe en bak even mee totdat ze beginnen te kleuren. Voeg  de knoflook, gember, sambal en de kruiden toe. Giet dan de vissaus, balsamicoazijn en ketjap erbij. Breng alles aan de kook. Voeg water toe dat het vlees half tot bijna helemaal onder staat. Zet de pan met de deksel erop in de bbq op ongeveer 130-150 graden en braad het vlees zo in ongeveer 3 uur zacht. Wel af en toe het vlees draaien en checken of er nog genoeg vocht in de pan zit. Zo niet, een beetje water bijvoegen.
Ik serveerde deze heerlijke procureur met noodles met thaise groenten.

io0z1c.jpg


w1zc6w.jpg


8yeqon.jpg


343rbld.jpg


9h1dup.jpg


2zs07yf.jpg



 
Lust ik wel!
 
Yum!

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Ziet er goed uit !
 
lijkt me een heerlijke stoofschotel
 
Terug
Bovenaan Onderaan