- Berichten
- 296
Zoals in een ander draadje al aangekondigd vandaag een eerste poging short ribs gedaan, volgens recept van Jord.
Ontvliezen is lastiger dan met varkens ribbels
Meeste vet er vanaf gesneden
Dalmatian Rub
Vind de hoeveelheid zout aan de hoge kant
Lets go
Ruim 3 uur verder en de bark zit er lekker op, tijd om in te pakken
2,5 uur eerder dan gepland al klaar
Vind er nog wel veel vet in zitten, ben benieuwd naar de smaak. Probeer ze warm te houden, anders maar in de stoomoven opwarmen.
Had de ribs bij de Hanos gehaald, zaten er 2 in een pak, voor de eerste run gekozen voor de dunste van de 2, wellicht dat daardoor het ook eerder klaar is. Wel erg prijzig vlees vond ik, ?22/kg ex BTW

Ontvliezen is lastiger dan met varkens ribbels

Meeste vet er vanaf gesneden

Dalmatian Rub

Vind de hoeveelheid zout aan de hoge kant

Lets go

Ruim 3 uur verder en de bark zit er lekker op, tijd om in te pakken

2,5 uur eerder dan gepland al klaar

Vind er nog wel veel vet in zitten, ben benieuwd naar de smaak. Probeer ze warm te houden, anders maar in de stoomoven opwarmen.
Had de ribs bij de Hanos gehaald, zaten er 2 in een pak, voor de eerste run gekozen voor de dunste van de 2, wellicht dat daardoor het ook eerder klaar is. Wel erg prijzig vlees vond ik, ?22/kg ex BTW