Frietmeister
Tondelzoeker
- Berichten
- 15
Hallo iedereen,
Hierbij een verslag legging van mijn eerste keer Pulled Pork:
Procureur besteld bij Slagerij Aalvink Vleesspecialiteiten, Vuur en Rook Coco Cubes AA 10kilo By Dammers besteld vlot en snel binnen.
Gestart met het recept zoals staat wedstrijd PP.

Ge?njecteerd met de beschreven injectie mix alleen door persoonlijke voorkeuren worchester vervangen door ketjap.

In de Rub gezet, nacht laten rusten in de koeling.
Zaterdagochtend gestart om 06:30 en WGA was op temp om 07:00 via de snake methode, hierna als een waakhond bij de WGA gebleven.
Iedereen in huis wilde even kijken, nou nee dus.
temperatuur rond de 110/115 ?C kunnen houden en om 12:30 de deksel gelicht en kern gemeten deze was op 76 ?C.
Hierna de glaze opgebracht met als bbq saus Black Jack smokey bbq van remia.

Na ruim twee uur van de WGA gehaald en in alu gepakt temp op laten lopen naar 86?C en daarna een nieuw folie jasje gegeven en laten rusten.
Eind saus gemaakt met als basis eigen gemaakte knoflook saus en de worchester weer vervangen door ketjap.
Au bain marie warm gehouden en samen met een op de bbq(Boretti) opgewarmde wrap geserveerd met augurk zoals de tip vermeldt.
Helaas door de drukte vergeten een foto te maken, maar wat een geweldige reactie van iedereen die er was(27 personen).
Bedankt voor de goed omschreven tips, recepten en adviezen.
Smaak goed te pakken nu ligt er een pork rib roast klaar voor aan het spit.
O'ja die Coco Cubes AA 10kilo By Dammers zijn geweldig, was vergeten om de WGA af te sluiten.
Om 22:00 gekeken resultaat:

Groet,
Ed.
Hierbij een verslag legging van mijn eerste keer Pulled Pork:
Procureur besteld bij Slagerij Aalvink Vleesspecialiteiten, Vuur en Rook Coco Cubes AA 10kilo By Dammers besteld vlot en snel binnen.
Gestart met het recept zoals staat wedstrijd PP.

Ge?njecteerd met de beschreven injectie mix alleen door persoonlijke voorkeuren worchester vervangen door ketjap.

In de Rub gezet, nacht laten rusten in de koeling.
Zaterdagochtend gestart om 06:30 en WGA was op temp om 07:00 via de snake methode, hierna als een waakhond bij de WGA gebleven.
Iedereen in huis wilde even kijken, nou nee dus.
temperatuur rond de 110/115 ?C kunnen houden en om 12:30 de deksel gelicht en kern gemeten deze was op 76 ?C.
Hierna de glaze opgebracht met als bbq saus Black Jack smokey bbq van remia.

Na ruim twee uur van de WGA gehaald en in alu gepakt temp op laten lopen naar 86?C en daarna een nieuw folie jasje gegeven en laten rusten.
Eind saus gemaakt met als basis eigen gemaakte knoflook saus en de worchester weer vervangen door ketjap.
Au bain marie warm gehouden en samen met een op de bbq(Boretti) opgewarmde wrap geserveerd met augurk zoals de tip vermeldt.
Helaas door de drukte vergeten een foto te maken, maar wat een geweldige reactie van iedereen die er was(27 personen).
Bedankt voor de goed omschreven tips, recepten en adviezen.
Smaak goed te pakken nu ligt er een pork rib roast klaar voor aan het spit.
O'ja die Coco Cubes AA 10kilo By Dammers zijn geweldig, was vergeten om de WGA af te sluiten.
Om 22:00 gekeken resultaat:

Groet,
Ed.