Terug van weggeweest.....nou ja echt weg geweest zijn we niet, veel gelezen op het forum 
Vorig jaar jullie ook al eens lastig gevallen met wat vragen.
Van een Barbecook ''zuil'' barbecue naar een El Cheapo smoker en vandaar weer door naar een Auplex. En nu sinds vorige week zaterdag in het bezit van een wonderschone Kamado Joe Classic II 2017. Voor mijn verjaardag had ik een boston butt gekregen en die moest er nu maar eens aan geloven. De eerste keer pulled pork, toch wel een beetje spannend. Op de auplex ben ik niet verder gekomen dan moink balls, veel ribbels, en regelmatig een bcc. In deze Joe heb ik wat meer vertrouwen in het stabiel kunnen houden van de temperatuur.
Gisteren begonnen met de voorbereiding, de butt in de rub gezet pig spray en een bbqsaus gemaakt.
En vanmorgen was het zo ver omdat ik niet weet wat ik moet verwachten ging het wekkertje om 04:30 zachtjes naar beneden om de vrouw en kids niet wakker te maken. De Joe opgestart en om 05:10 ging hij erop.
Ik zal deze post gedurende dag proberen bij te houden en wat foto's te posten.

Vorig jaar jullie ook al eens lastig gevallen met wat vragen.
Van een Barbecook ''zuil'' barbecue naar een El Cheapo smoker en vandaar weer door naar een Auplex. En nu sinds vorige week zaterdag in het bezit van een wonderschone Kamado Joe Classic II 2017. Voor mijn verjaardag had ik een boston butt gekregen en die moest er nu maar eens aan geloven. De eerste keer pulled pork, toch wel een beetje spannend. Op de auplex ben ik niet verder gekomen dan moink balls, veel ribbels, en regelmatig een bcc. In deze Joe heb ik wat meer vertrouwen in het stabiel kunnen houden van de temperatuur.
Gisteren begonnen met de voorbereiding, de butt in de rub gezet pig spray en een bbqsaus gemaakt.




En vanmorgen was het zo ver omdat ik niet weet wat ik moet verwachten ging het wekkertje om 04:30 zachtjes naar beneden om de vrouw en kids niet wakker te maken. De Joe opgestart en om 05:10 ging hij erop.




Ik zal deze post gedurende dag proberen bij te houden en wat foto's te posten.