BasBQ
Beef en Steak

First time PP

Mooie reportage heren. Mooie dag geweest zo te zien. Proficiat met jullie knorretje!
 
Het ziet er heerlijk uit, gefeliciteerd met jullie knorretje.
 
Gefeliciteerd met je Knor! Was de procureur goed te pullen of gaf hij nog wat weerstand? Als dat laatste het geval was, kun je hem de volgende keer net een paar graadjes meer geven, tot kern 90?.
 
Gefeliciteerd met jullie knorretjes!
 
Bedankt voor de reacties  :)

Hij was erg gemakkelijk te pullen, zelfs gemakkelijker dan de kip zo mals was het vlees. Hij heeft in de afterburner nog even de 89 graden aangetikt.

Wij vragen ons alleen af hoe het kan dat het vlees nauwelijks in de zone is geweest. Deze run hadden we in dezelfde tijd kunnen voltooien zonder de laatste 4 graden in te pakken, terwijl de roostertemperatuur niet te hoog is geweest. 
 
Gefeliciteerd met de knorries, leuk verhaal met mooie foto's.
 
Ziet er top uit! Ondanks photobucket mooie reportage
 
Terug
Bovenaan Onderaan