BasBQ
Beef en Steak

First time PP

Jappert

Gemarineerd
 
 
 
 
Berichten
1.041
Mooie reportage heren. Mooie dag geweest zo te zien. Proficiat met jullie knorretje!
 

Mike v R

Forum Meubilair
 
 
 
 
Berichten
10.409
Het ziet er heerlijk uit, gefeliciteerd met jullie knorretje.
 

Dominique

BBQ Junkie
 
 
 
Berichten
6.767
Gefeliciteerd met je Knor! Was de procureur goed te pullen of gaf hij nog wat weerstand? Als dat laatste het geval was, kun je hem de volgende keer net een paar graadjes meer geven, tot kern 90?.
 

ZBBQZ

Stoker
 
 
 
Berichten
304
Gefeliciteerd met jullie knorretjes!
 

Snerthond

Vuurmaker
 
 
Berichten
79
Bedankt voor de reacties  :)

Hij was erg gemakkelijk te pullen, zelfs gemakkelijker dan de kip zo mals was het vlees. Hij heeft in de afterburner nog even de 89 graden aangetikt.

Wij vragen ons alleen af hoe het kan dat het vlees nauwelijks in de zone is geweest. Deze run hadden we in dezelfde tijd kunnen voltooien zonder de laatste 4 graden in te pakken, terwijl de roostertemperatuur niet te hoog is geweest. 
 

nix13

Gemarineerd
 
 
Berichten
1.429
Gefeliciteerd met de knorries, leuk verhaal met mooie foto's.
 

Jw

Stoker
 
 
Berichten
443
Ziet er top uit! Ondanks photobucket mooie reportage
 
Bovenaan Onderaan