Dit weekend maar een BBQ klassieker gemaakt. De Beer Can Chicken.
In de ochtend maar even de kip ingerubt met de rub van Noskos!

Daarna even in de koelkast gezet om de smaken lekker in te laten trekken.
De BBQ later maar even aangeslingerd. En maar even wat takjes Rozemarijn, en 2 teentjes knoflook gepakt om in het blikje bier erbij te doen:
.
Blikje bier, gekozen voor een radler. Het schijnt dat het bier verder geen smaak afgeeft, maar voor de gasten die komen eten kun je ze in eerste instantie toch gewoon laten geloven dat dit wel zo is toch?

Klaar om het blik bier binnen gewerkt te krijgen haha:

En hier staat hij gereed om te gaan bakken op de BBQ

En wat hebben we daarna? Juist, de gegaarde Beer Can Chicken:

In de ochtend maar even de kip ingerubt met de rub van Noskos!

Daarna even in de koelkast gezet om de smaken lekker in te laten trekken.
De BBQ later maar even aangeslingerd. En maar even wat takjes Rozemarijn, en 2 teentjes knoflook gepakt om in het blikje bier erbij te doen:

Blikje bier, gekozen voor een radler. Het schijnt dat het bier verder geen smaak afgeeft, maar voor de gasten die komen eten kun je ze in eerste instantie toch gewoon laten geloven dat dit wel zo is toch?

Klaar om het blik bier binnen gewerkt te krijgen haha:

En hier staat hij gereed om te gaan bakken op de BBQ

En wat hebben we daarna? Juist, de gegaarde Beer Can Chicken:
