- Berichten
- 110
Sinds een klein weekie aangemeld te zijn op dit forum zal ik me eens even voorstellen.
Mijn naam is Stefan en ik woon in die mooie stad achter de duinuh.
Daar heb ik een fijn huisje met dakterras waar regelmatig geBBQ'd wordt.
Voorheen deed ik dat op een merk x BBQ, zo'n wannabee Weber van de gamma
Dat ging best, maakte voornamelijk sate en a la minuut lappies pssssh psssh draai draai en klaar
Dit was best prima en smaakte zeker niet verkeerd
Maar door mijn goede vriend (en lid van dit forum) MrMannetje ben ik het BBQen toch heel anders gaan zien.
Heb door hem ontdekt dat er zo veel meer mogelijk is dan de manier waarop de massa een BBQ gebruikt
Na vele lekkere dingen bij MrMannetje te hebben gegeten en geBBQ'd ben ik ook de voordelen van een goede BBQ gaan inzien.
Vorig weekend heb ik dan eindelijk een Weber One Touch Premium 57" gekocht.
Daarbij meteen de nodige attributen, kolen en wood chips ingeslagen.
Een aanmelding en even voorstellen op dit forum kon dan ook niet uitblijven.
Hoop hier de nodige info te vinden en idee?n op te doen voor alle BBQ-avonturen die ik nog mag beleven.
Morgen wil ik een eerste BBQ sessie houden op m'n nieuwe Weber.
Het plan is een BCC te maken, verslag hiervan volgt!
Dat was em voor nu....
Mzzls,
Chill-070
Mijn naam is Stefan en ik woon in die mooie stad achter de duinuh.
Daar heb ik een fijn huisje met dakterras waar regelmatig geBBQ'd wordt.
Voorheen deed ik dat op een merk x BBQ, zo'n wannabee Weber van de gamma

Dat ging best, maakte voornamelijk sate en a la minuut lappies pssssh psssh draai draai en klaar
Dit was best prima en smaakte zeker niet verkeerd
Maar door mijn goede vriend (en lid van dit forum) MrMannetje ben ik het BBQen toch heel anders gaan zien.
Heb door hem ontdekt dat er zo veel meer mogelijk is dan de manier waarop de massa een BBQ gebruikt
Na vele lekkere dingen bij MrMannetje te hebben gegeten en geBBQ'd ben ik ook de voordelen van een goede BBQ gaan inzien.
Vorig weekend heb ik dan eindelijk een Weber One Touch Premium 57" gekocht.
Daarbij meteen de nodige attributen, kolen en wood chips ingeslagen.
Een aanmelding en even voorstellen op dit forum kon dan ook niet uitblijven.
Hoop hier de nodige info te vinden en idee?n op te doen voor alle BBQ-avonturen die ik nog mag beleven.
Morgen wil ik een eerste BBQ sessie houden op m'n nieuwe Weber.
Het plan is een BCC te maken, verslag hiervan volgt!
Dat was em voor nu....
Mzzls,
Chill-070