A
arjan
Gast
Hoi, ik ben Arjan, wonende in West friesland en hou van rook en vuur.
Op zoek naar een goed recept om buikspek te bereiden kwam ik hier terecht.
Als vleesliefhebber bbq ik graag.
Ik heb een Amerikaanse smoker bbq. Toendertijd leek het me een heel apparaat maar na een tijd natuurlijk al weer veel te klein.
De opvolger wordt een grotere zelfbouw of een gemetselde bbq met oven oid.
Een andere bezigheid is het roken van vis. meestal paling, poon en makreel.
Omdat de oude oliedrum doorgerot was heb ik een tijd geleden zelf een andere rookton gemaakt. Deze wordt steeds verder aangepast en heeft voor mij nu wel de perfecte vorm gekregen. Ik kan hier vis / vlees in hangen en heb er een paar roosters in gemaakt. zodat er ook liggend gerookt en gegaard kan worden.
Ik heb nu net een kleinere variant van een smoke generator, met een luchtpomp gemaakt om koud te gaan roken. Dit is nu nog in de testfase. Als dit werkt wordt er een grotere geknutseld.
Op zoek naar een goed recept om buikspek te bereiden kwam ik hier terecht.
Als vleesliefhebber bbq ik graag.
Ik heb een Amerikaanse smoker bbq. Toendertijd leek het me een heel apparaat maar na een tijd natuurlijk al weer veel te klein.
De opvolger wordt een grotere zelfbouw of een gemetselde bbq met oven oid.
Een andere bezigheid is het roken van vis. meestal paling, poon en makreel.
Omdat de oude oliedrum doorgerot was heb ik een tijd geleden zelf een andere rookton gemaakt. Deze wordt steeds verder aangepast en heeft voor mij nu wel de perfecte vorm gekregen. Ik kan hier vis / vlees in hangen en heb er een paar roosters in gemaakt. zodat er ook liggend gerookt en gegaard kan worden.
Ik heb nu net een kleinere variant van een smoke generator, met een luchtpomp gemaakt om koud te gaan roken. Dit is nu nog in de testfase. Als dit werkt wordt er een grotere geknutseld.