I
iDon
Gast
Vanmorgen om 0500u lagen de twee dikke nekken van 2600gr p.s. al op de WSM ! Hopelijk rond 1700/1800 @88gr klaar 

Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
iDon zei:Thanks
Ze zitten er nu zo'n 5 uur in. Rond het 4e uur was de kern al rond de 74 graden terwijl ik een mooie constante 125-130graden had in de WSM...
Anyway ik heb dat wel eens eerder gehad met PP. Heb de temp. in de WSM teruggeschroefd naar 100-110graden en nu rond het 5e uur is de kern rond de 77graden en blijft gelukkig hangen
To be continued !
Door het inpakken blijft het vlees sappiger en wordt je totale garingstijd met vele uren verkort en is de PP na zo'n 7,5-8 uur klaar. (zonder inpakken 12 uur of zelfs langer).iDon zei:He Redfox ik heb het al eens eerder meegemaakt en maak me ook niet druk haha. Inpakken heb ik nog niet eerder gedaan overigens. Heb wel op youtube filmpjes gezien dat men dat deed. Welke voordelen ondervond jij ?
Ik zou gewoon nu nog gaan inpakkeniDon zei:Yes beetje ala 3-2-1 dat vermoedde ik al. Maar goed zit nog niet in the zone dus kijk het nog ff aan thanks voor de suggestie !