- Berichten
- 1.421
Na veel lekkers hier gelezen te hebben kon het niet anders of deze moest ook op de Q komen.
Vandaag dus voor het eerst een Fatty gemaakt.
En hij smaakte naar vaker doen!!
Vrij simpel begonnen met half om half gehakt met een uitje en knoflook.
De vulling nog simpeler gehouden, rode puntpaprika en geraspte parmezaan.
Als kruiden de Blues Hog dry rub en aan de buitenkant een beetje Bleus Hog bbq sauce.
Toen lekker een ontbijdspek matje eromheen gerold
Vlechten ging me nog wel aardig af
Heerlijk op de bbq
En dan het eind resultaat.
Ik ben best trots op mijn eerst Fatty, al had die best wat meer vulling kunnen hebben.
Rookhout was ik ook vergeten X( X(
Ach aldoende leert men en het is pas mijn derde run met de Q.
Bedankt voor het kijken!
En tips zijn meer dan welkom.
Nick.
Vandaag dus voor het eerst een Fatty gemaakt.
En hij smaakte naar vaker doen!!

Vrij simpel begonnen met half om half gehakt met een uitje en knoflook.
De vulling nog simpeler gehouden, rode puntpaprika en geraspte parmezaan.
Als kruiden de Blues Hog dry rub en aan de buitenkant een beetje Bleus Hog bbq sauce.
Toen lekker een ontbijdspek matje eromheen gerold

Vlechten ging me nog wel aardig af

Heerlijk op de bbq

En dan het eind resultaat.

Ik ben best trots op mijn eerst Fatty, al had die best wat meer vulling kunnen hebben.
Rookhout was ik ook vergeten X( X(
Ach aldoende leert men en het is pas mijn derde run met de Q.
Bedankt voor het kijken!
En tips zijn meer dan welkom.
Nick.