- Berichten
- 302
Vandaag rolletje gehakt gevuld met boontjes champignons en kaas.
Keertje iets anders.
ingrediënten
1 kilo gehakt
champigions
1 zakje boontjes
1 zakje kaas
4 pakjes ontbijt spek
vlees rub
2 3 liter ziplock zqkjes
bbq saus
bereiding
Doe 500 gram gehakt in een ziplock zakje.
rol met een deegroller het gehakt plat.
doe dat ook met de volgende 500 gram gehakt.
Vlecht een matje van spek.
Strooi wat kruiden over het gehakt na smaak.
verdeel de groenten en het kaas over het gehakt.
rol het gehakt op tot 1 grote rol.
leg de rol op het gevlochten spek en rol het op.
Leg de rol indirect op de bbq bij een temp van 130 graden. Tot een kern temp van 75 graden.
Duurd ongeveer 2 a 2.5 uur.
Lak de rol af met een bbqsaus wat je lekker vind.
Keertje iets anders.
ingrediënten
1 kilo gehakt
champigions
1 zakje boontjes
1 zakje kaas
4 pakjes ontbijt spek
vlees rub
2 3 liter ziplock zqkjes
bbq saus
bereiding
Doe 500 gram gehakt in een ziplock zakje.
rol met een deegroller het gehakt plat.
doe dat ook met de volgende 500 gram gehakt.
Vlecht een matje van spek.
Strooi wat kruiden over het gehakt na smaak.
verdeel de groenten en het kaas over het gehakt.
rol het gehakt op tot 1 grote rol.
leg de rol op het gevlochten spek en rol het op.
Leg de rol indirect op de bbq bij een temp van 130 graden. Tot een kern temp van 75 graden.
Duurd ongeveer 2 a 2.5 uur.
Lak de rol af met een bbqsaus wat je lekker vind.