- Berichten
- 1.648
Vandaag een Fatty gevuld met zuurkool gemaakt.
Gehakt op smaak gebracht met pezo en BBQ Guru rub. Zuurkool goed uitgeknepen. Vervolgens vlechtwerk van ontbijtspek gemaakt, gehakt uitgerold en voorzien van zuurkool. Op de zuurkool wat eigen gemaakte BBQ saus gedaan. Ondertussen Q aangestoken met wat appelhout in de smokerbox. Fatty op cedarhoutenplankje gelegd en indirect o de Q gelegd. Q had een temp van 190C. Fatty heeft er 80 min op gelegen. Spek was lekker krokant. Om de maaltijd compleet te maken nog wat frites uit de .v.. gemaakt ?n Flower Sprouts. Die laatste even gestoomd en vervolgens op hoog vuur gebakken en overgoten met olijfolie en granaatappelmelasse. We hebben weer heerlijk gegeten

Vlechtwerkje

Gehakt, zuurkool en BBQ saus

Op het plankje

Bijna klaar

Lekker krokant


We hebben weer heerlijk gegeten
Bedankt weer voor het kijken
Gehakt op smaak gebracht met pezo en BBQ Guru rub. Zuurkool goed uitgeknepen. Vervolgens vlechtwerk van ontbijtspek gemaakt, gehakt uitgerold en voorzien van zuurkool. Op de zuurkool wat eigen gemaakte BBQ saus gedaan. Ondertussen Q aangestoken met wat appelhout in de smokerbox. Fatty op cedarhoutenplankje gelegd en indirect o de Q gelegd. Q had een temp van 190C. Fatty heeft er 80 min op gelegen. Spek was lekker krokant. Om de maaltijd compleet te maken nog wat frites uit de .v.. gemaakt ?n Flower Sprouts. Die laatste even gestoomd en vervolgens op hoog vuur gebakken en overgoten met olijfolie en granaatappelmelasse. We hebben weer heerlijk gegeten

Vlechtwerkje

Gehakt, zuurkool en BBQ saus

Op het plankje

Bijna klaar

Lekker krokant


We hebben weer heerlijk gegeten
Bedankt weer voor het kijken